Workshops

De afgelopen jaren hebben honderden mensen deelgenomen aan een kennismakingsworkshop. Enkele resultaten vind je op onze homepage onder ‘workshop resultaten’.

Op de kennismakingsworkshops wordt een spiegeltje (ca 25 x 25 cm), theedoosje of fotolijst gemaakt. U kunt ook een waxinelichtjes houder of bloempotjes maken.

De groepen bestaan uit maximaal 12 personen. De workshops tijdens de winkelopeningstijden gaan altijd door, ongeacht het aantal deelnemers. Wel minstens drie dagen tevoren aanmelden i.v.m. onze andere werkzaamheden. ‘s Avonds moet het groepje minimaal 4 deelnemers tellen.

Er staan geen workshop data op deze site, workshops zijn vrijwel dagelijks mogelijk. Prik een datum en informeer naar de mogelijkheden. De middagworkshops zijn van 13.30 tot ca. 16.00 uur, de avondworkshops van 19.00 tot ca. 21.30 uur.

U bent tijdens de openingstijden van de winkel ook welkom voor een vervolgworkshop. Dat kun je bij wijze van spreken zelfs alleen doen. Ik help je dan op weg met een zelf gekozen project. Deelname kost € 10,- exclusief materiaal.

 • Workshops met driegangendiner

Het is ook mogelijk een driegangendiner bij ons te nuttigen na een middagworkshop of voorafgaand aan een avondworkshop. Het minimum aantal deelnemers hiervoor is vier. Het diner wordt verzorgd door mijn man Wessel die nu met pensioen is, maar een cateringbedrijf heeft gehad.

Het standaardmenu is:

 • Vooraf: gebakken peer met zoete aardappel en Parmezaanse kaas;
 • Hoofdgerecht: in de oven gegaarde runder zijlende, witlof in kloosterbier gegaard, knolselderij mousseline met een touch van truffel en een Gratin Dauphinois;
 • Dessert: Crême Brulée. U kunt in overleg met de kok ook een ander diner samenstellen en uiteraard wordt rekening gehouden met diëten en vegetariërs.

Voor dit concept betaalt u inclusief mozaïekworkshop, alle materialen, diner, twee glazen wijn/fris en koffie/thee € 49,50.

 • Kennismakingsworkshop
  € 25,- incl. materiaal, koffie/thee, fris. U krijgt tegelvoeg en instructies mee om het project thuis te voegen. Wilt u dat wij voegen en u uw werkstuk later kant en klaar ophaalt, dan kost de workshop € 28,-. Voor afwijkende keuzes wordt mogelijk iets extra’s gerekend
 • Vervolgworkshop
  € 19,- excl. materiaal
 • Workshop met driegangendiner
  € 49,50 inclusief materiaal, driegangendiner en twee glazen wijn tijdens het diner.
 • Beginners workshop met uitgebreide lunch
  € 37,50 inclusief materiaal.
 • Dag-workshops behoren ook tot de mogelijkheden, met daarbij een uitgebreide lunch. Neem daarover apart contact met ons op, per e-mail of telefonisch.